Слідкуйте за нами

15-06-2021
 "Її величність біла сорочка"
 Тема "Її величність біла сорочка" була розкрита дизайнером Юрієм Прокопчуком через цікаву розмову, наочність, рекомендації. 
Взагалі тема білої сорочки – це просто мастхев в гардеробі кожної людини. 
 Якщо ви не знаєте, що одягнути сьогодні – сміливо беріть в руки саме білу сорочку, так рекомендує стиліст, і ми з цим згодні на всі 100 відсотків. 
 Трендовою сорочкою є класична чоловічого крою. Від жіночої вона відрізняється не тільки кроєм, а й відсутністю будь-якого декору. Таку річ можна компонувати з будь-чим: джинсами, спідницею, мереживним платтям-комбінацією, костюмом…
 Актуальною посадкою одягу на сьогодні є, коли між одягом і тілом є повітряний простір, тобто жіночною її зробить те, що вона не повторить ваш силует, а значить річ має бути просторою.
 Сорочку можна використовувати як перший прошарок, одягнувши її просто на тіло, можна, як другий  (шар) - на укорочений топ;  можна використати цікаві прийоми застібання ґудзиків чи заправляння одної поли сорочки, коли хочеш завуалювати якісь невеликі недоліки фігури. Або, справжній вибух для мозку багатьох, це одягнути сорочку задом наперед.  
 Окремим питанням стало як правильно одягнути прикраси доповнивши, або змінивши образ. На що потрібно звернути увагу у підборі декоративного оздоблення, що з чим поєднується.
 Спікер, Юрій Прокопчук,  щедро ділився цікавими лайфхаками і своїми знаннями з зацікавленою публікою.
 Ми побачили, що потреба у таких заходах є, а значить, продовжуємо впевнено крокувати місточком молодіжної активності, який започаткувався у бібліотеці і обговорювати різні, такі актуальні теми.

 

 

 






Коментарі: Залишити коментар
 
X