Слідкуйте за нами

15-06-2021
"Коко Шанель : шик і елегантність"
  14 червня біля приміщення читальної зали ЦМБ для дорослих , що по вулиці Соборна 9/16, розгорнулася вулична виставка-перфоманс.
Дуже символічно, що саме така виставка експонується  у нас, адже  на базі  відділу почав діяти сектор мистецтв, де можна знайти чимало літератури про видатних та талановитих особистостей.
  Коко Шанель – це жінка-легенда, яка вибудовувала свою життєву позицію і створювала свій стиль одягу так, як вважала за потрібне. А це простота силуету і классика форм.
  Тому на вулиці виник цілий модний майданчик з вбраними манекенами  та й бібліотекарі теж підтримали дух заходу. Тому наша виставка , натхненна тенденціями моди в стилі Коко, в розділі «Речі-легенди: модна спадщина» представила увазі і маленьку чорну сукню, парасолю, сумочку-клатч, шляпку з полями, туфлі-човники, парфуми і аксесуари – все те, що являється актуальним і потрібним для сучасної моди, а  «Цитатник  розкішних висловів» містив крилаті думки  легендарної  мадмуазель,  які   стали девізом сьогоднішніх днів.
  Що приховувала легендарна Шанель, про що мріяла, де черпала натхнення, з ким дружила і кого любила? Про це ви дізнаєтесь з розділу «Загадка Коко Шанель», яка включає не тільки книги про життя і творчість Шанель, а й інші тематичні підбірки,  які занурять вас у епоху мадам Коко.
  Всі відвідувачі виставки були в захопленні від образів бібліотекарів і активних читачів. Містяни активно  фотографувалися біля манекенів в стилі Коко і приміряли витончені головні убори, милувалися аксесуарами тієї епохи. З радістю давали інтерв'ю і цитували власні девізи від легендарної Габрієли  Шанель.

 

 






   
Коментарі: Залишити коментар
 
X