Слідкуйте за нами

14-06-2021
 Вулична виставка-хобі «В’яжуть не тільки бабусі»

Кожну другу суботу червня, починаючі з 2005 року, відзначається Всесвітній день в’язання на публіці. Саме до цієї дати була приурочена вулична виставка-хобі «В’яжуть не тільки бабусі», яку підготували працівники відділу абонемента ЦМБ. Жартівливим девізом цієї виставки, на нашу думку, може слугувати висловлювання: «В будь-якій незрозумілій ситуації – в’яжи. Творчість дешевше, ніж психіатр». Тому що в'язання допомагає зняти стрес, який знижує імунітет. А він, зважаючи на нинішню ситуацію, повинен бути високим.
 На виставці були представлені як книги, так і періодичні видання, в яких бажаючі могли знайти моделі виробів, узори, і навіть уроки для початківців. Також зі світлин, що були на виставці, присутні з подивом дізналися, що багато відомих осіб, і не тільки жінок, захоплюються цим видом рукоділля (наприклад, Сара Джесіка Паркер, Мерілін Монро, Рассел Кроу, Курт Кобейн  та і інші). 
 Родзинкою експозиції стали в’язані вироби в різних техніках – від еко-торбинок і носків до скатертин і іграшок. 
 Протягом заходу відвідувачі могли взяти участь у вікторині,  дізнатися щось новеньке, а найактивніші учасники отримували солодкі призи. Усі бажаючі могли пов’язати у гарній компанії – вони поприносили з собою незакінчені проекти та радилися один з одним з цього приводу. 
 Було цікаво, весело, пізнавально! 
P.S.: Вже ввечері в мережі Інтернет з’явилися дописи користувачів про нашу виставку. Приємно, що виставка сподобалася кременчужанам.

 

 

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X