Слідкуйте за нами

14-06-2021
Бібліотека під зеленими вітрилами            
  Як казав Василь Сухомлинський: - Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії та творчості.
11 червня, з самого ранку лунав веселий дитячий гамір на подвір`ї бібліотеки-філії №5. Це найменші мешканці Лашків збиралися на дитяче свято в "Країну дитинства".
  Одна з найцікавіших локацій для дітей розкинулася під розлогими гілками бібліотечної яблуні. Тут на учасників заходу чекали різноманітні сюрпризи: виставка дитячої літератури, ігри та конкурси з призами. Спочатку знайомилися з книгами а далі відгадували загадки літньої тематики.
  Потім був конкурс малюнків на асфальті… Далі продовжували малювати олівцями на тему: "Пташиний двір".
  А ще діти ділилися своїми планами на літо, пригадували пісні і вірші літньої тематики, змагалися хто швидше надує повітряну кульку, хто влучніше запустить кульку-реп`яшок... Всі учасники бібліотечної локації отримали у подарунок солодощі та книжку-розмальовку зі свійськими птахами.
  А далі на дітей чекав ще один зелений майданчик. Там провели і танцювальний флешмоб і веселі командні ігри. Надовго запам`ятає малеча: як розмотували цукерки у боксерських рукавицях, як наповнювали банки з водою ложками та веселу гру "Модельєр і манекен".
  Літнє свято дитинства подарувало маленьким мешканцям Лашків приємні веселі емоції та бажання читати та зустрічатися і спілкуватися влітку. 

 

 

 




Коментарі: Залишити коментар
 
X