Слідкуйте за нами

11-06-2021
     Завжди приємно, коли з-під пера талановитих кременчуцьких літераторів виходять нові збірки. Особливо приємно,   якщо прем’єри нових книг проходять в стінах бібліотеки і користувачі мають нагоду одними з перших почути та побачити   нове творіння.
      9 червня 2021 року у відділі читальної зали ЦМБ  відбулася презентація першої збірки віршів голови Спілки   літераторів «Славутич», поетеси Ірини Чередник «На крилах поезії».
      До цього користувачі читальної зали вже познайомились зі збіркою дитячих пісень «Намалюю пісеньку», створеною     Іриною  Чередник у творчому тандемі з відомою кременчуцькою викладачкою вокалу ДМШ №1, композитором-аматором   Оленою Родіною.
      Авторка пані Ірина та її співведуча поетеса Вікторія Бахарєва підготували для усіх присутніх цікаву програму.
      На захід зібрались не тільки пошановувачі таланту поетеси, але й молодь, яка із задоволенням познайомилась з   віршами Ірини Ярославівни.
      Її поезія, яку вона натхненно та проникливо декламувала, органічно перепліталась з чудовими виступами інших   учасників. Тут були і музичні композиції у виконанні вокалістки аматорського гурту сучасної української пісні «ГАРНА-   БЕНД» Ксенії Рай, дуету спілчан Юрія Прокопенка та Алли Лебєдєвої, поетеси Вікторії Сопільняк. А ще цей родинний   вечір зігрітий теплими та приємними словами на адресу авторки від друзів-спілчан.
      Високо оцінив творчість поетеси ексголова спілки літераторів «Славутич», автор передмови до збірки Федір     Олексійович Чужа. Окрім цього приємним сюрпризом став вокальний виступ завідувачки читальної зали Людмили   Миргородської.
      Усі запрошені залишилися під враженням від заходу та збірки авторки, яка швидко знайшла нового зацікавленого читача.
      Наостанок було зроблено світлини на згадку, а деякі користувачі залишили в книзі власний відгук про поетичний вечір, яким надихнулися. 


Коментарі: Залишити коментар
 
X