Слідкуйте за нами

11-06-2021
     Якісна сучасна українська література допомагає осягнути нюанси свого часу. Адже саме письменник, як ніхто інший, має сили та наснагу хоробро дивитись в очі дійсності та не приховувати правду. До таких письменників відноситься Василь Шкляр – 70-річчя якого відзначається 10 червня 2021 рокуі.    
    Саме цього дня в бібліотеці–філії №2 ЦБС для дорослих в дружній атмосфері користувачі бібліотеки та студенти Кременчуцького інституту університету імені Альфреда Нобеля мали змогу поспілкуватись про творчість видатного українця. Бібліотекар ознайомила присутніх з життєвим та творчим шляхом письменника. В обговоренні взяли участь Поркіна Л.А. – старший викладач кафедри соціальної роботи та мовної підготовки Кременчуцького інституту університету імені Альфреда Нобеля,  Волкова Н.І. – кременчуцька літераторка та перекладачка, користувачі книгозбірні.
    Гостям були представлені книги Василя Шкляра та матеріали Інтернет-ресурсів.
    Віддані шанувальники творчості Василя Шкляра відзначили, що твори: «Ключ», «Кров кажана», «Чорний ворон», «Елементал», «Маруся», «Характерник», «Троща» - абсолютно різні, самобутні та контрастні.
    «Книги захоплюють з перших сторінок, поглинають усю увагу без залишку», - відмітили гості заходу.
    Тож дякуємо всім присутнім, хто завітав на нашу розмову про видатного  письменника сучасності. 












 





Коментарі: Залишити коментар
 
X