Слідкуйте за нами

10-06-2021
            Комунальний заклад культури   «Кременчуцька міська ЦБС для дорослих»
                                         Відділ читальної зали 
 
     14 червня 2021 року                                                 м. Кременчук


     Любий сезон приносить з собою бажання змін та перевтілень. Тому всіх,  хто цікавиться   темою моди, запрошуємо 14 червня 2021 о 12:00 до читальної зали, що по вулиці  Соборна, 9/16 відвідати  вуличну виставку-перфоманс «Коко Шанель: шик і елегантність». 
 Коко Шанель – це жінка-легенда, яка вибудовувала свою життєву позицію і створювала свій   стиль одягу так, як вважала за потрібне. А це простота силуету і класика форм.  
      На вулиці розгорнеться цілий модний майданчик з вбраними манекенами та й бібліотекарі   теж підтримають дух заходу. Тому наша виставка, натхненна  тенденціями моди  в стилі Коко,   представить увазі і маленьку чорну сукню, парасолю, сумочку-клатч, шляпку з полями, туфлі-   човники,  парфуми і аксесуари  -  все те, що являється актуальним і потрібним для сучасної   моди, а ще цитатник з висловами легендарної «мадемуазель», які стали девізом сьогоднішніх днів. 
    Час йде, одна модна епоха змінюється іншою, тренди забуваються і повертаються, але стильні формули ікон моди, серед яких і  Коко Шанель, залишаються беззаперечними. 
    Вчимося у кращих! І пам'ятаймо, мода змінюється, а стиль - залишається назавжди!
           
Контактна особа –  зав. відділом читальної зали
                                                                Людмила Миргородська

Коментарі: Залишити коментар
 
X