Слідкуйте за нами

04-06-2021
    У відділі читальної зали ЦМБ відбулася презентація авторської виставки картин «Мозаїка почуттів»   кременчуцького художника-аматора Володимира Миколайовича Білонога.  Навчатися живопису він почав декілька   років тому, у досить поважному віці і за невеликий час досяг вражаючих успіхів.
    Улюблена тема митця – оспівування природи, її затишних куточків, захоплення натюрмортами. Художник   розповів про свою творчість, поділився тим, що його надихає, відповів на запитання аудиторії. Свої картини   Володимир Миколайович називає дітьми, але хоче відпустити їх у світ, плануючи за виручені кошти допомогти   онкохворим дітям. А бібліотека   підтримує таку ініціативу і закликає наших користувачів долучитися до благодійної   акції.
    Дуже теплі слова ми почули від сина художника та багатьох присутніх у залі. Запрошені були вражені   оптимізмом та працелюбністю Володимира Миколайовича, адже кожна нова картина виходить з-під пензля   художника буквально за декілька днів.
    Другою частиною презентації було привітальне поздоровлення від наших активних та талановитих   користувачів. Вони доповнили захід неперевершеними виступами: емоційною лірикою та віртуозними музичними композиціями, душевними піснями. Відвідувачі тепло приймали виступ співачки Світлани Бічової, проникливий спів Світлани Біляченко, а також твори молодої поетеси Світлани Дробахи та Юрія Прокопенка. 
    Запрошені з цікавістю розглядали картини художника, спілкувалися з ним та залишали бібліотеку у піднесеному настрої, дякуючи за прекрасно проведений час. 
Коментарі: Залишити коментар
 
X