Слідкуйте за нами

02-06-2021
     Щороку, першого червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. І відділ абонемента  долучився до свята,   представивши виставку «Мандруємо книжковими полицями». 
     Що  ви зараз читаєте? Який у вас улюблений автор? І про що була остання книга, яку ви прочитали? Якщо вам   нема чого відповісти на ці питання, якщо вони змушують вас червоніти – треба  діяти! І літо для цього  – ідеальний час.   Напевно, ви знайдете годинку для відпочинку з книгою в руках.  Тому не гайте часу -  беріть до рук книгу та   розвивайте мислення, тренуйте пам'ять, черпайте нові знання. Для корисного відпочинку бібліотекарі відділу абонемента   пропонують вам відмінних компаньйонів,  з якими  точно не занудьгуєте! Після знайомства з виставкою ви стовідсотково   зможете похвалитися своєю ерудицією та знанням книжкових новинок.
     А   справжні знавці книжкової справи – бібліотекарі відділу абонемента,  завжди готові прийти на допомогу. Тому і   знайомлять користувачів з книгами на різні смаки: тут і книги зі шкільної програми, які будуть необхідні школярам   різного віку впродовж навчального  року. Модне рукоділля для діточок та батьків, які можуть щось зробити своїми   руками. А універсальні енциклопедії  та довідники для тих, хто хоче навчитися мислити.
     Вам не вистачає позитивних вражень?  Ви втомилися від прохолодної погоди чи спеки та просто мрієте про гарний     відпочинок? – тоді вам саме до нас! Читайте та відпочивайте з задоволенням!   
      

 

 


 

 

 


 

 

                                                                                                   


 

Коментарі: Залишити коментар
 
X