Слідкуйте за нами

01-06-2021
    31 травня на вулиці Івана Приходька біля бібліотеки-філії №1 ім. Івана Приходька було жваво і голосно. Бібліотекарі,  спільно зі спеціалістами контакт-центру № 20 Крюківської районної адміністрації, провели вуличну книжкову виставку «Крюківські голуби миру».
    Представлена на виставці література зацікавила тих, хто хоче знати про породи,  розведення та догляд за голубами. Особлива увага була приділена світовій гордості Кременчука  - елітним «панським» голубам крюківської породи.   Вивів цю породу  купець першої гільдії – Андрій Якович Ізюмов,  меценат та благодійник, гласний Кременчуцької міської думи, член Міської управи, голова сирітського суду та міський  голова Кременчука.
    Пісні, вірші про голубів, інсценізація твору Миколи Гоголя «Вечори на хуторі біля Диканьки»  - все це бібліотекарі підготували для учасників вуличної виставки.
    Маленькі відвідувачі виставки взяли участь у фестивалі дитячих малюнків, а виготовлені власноруч під час  майстер-класу голуби з паперу, стали прикрасою їх домівок, а, можливо, і сюрпризом для улюбленої матусі.
    А свої враження гості залишили на «Дошці  побажань».


 


 

Коментарі: Залишити коментар
 
X