Слідкуйте за нами

13-05-2021
     З метою розширення знань з питань європейської інтеграції, отримання нової інформації про європейські країни   бібліотека-філія №3 організувала вуличну книжкову виставку «Літературний вояж Європою». 
    Мета виставки - познайомити жителів мікрорайону з творчістю європейських письменників та поетів, починаючи від   літераторів епохи Відродження і закінчуючи творами наших сучасників.
    Сучасна література Європи, звичайно, має своїх фаворитів серед читачів – це Анна Гавальда, Мішель Уельбек, Фредерік   Бегбедер, Девід Мітчелл, Леон Вишневський та інші. Європейська література утверджує вічні цінності, зосереджує свою   увагу передусім на людині, її особистому та громадському житті, ставить і розв’язує кардинальні питання буття; що є добро,   а що — зло? У чому сенс життя? Ці питання постають перед кожним, тому така література не може не цікавити.
     Відвідувачі вуличної книжкової виставки дізналися багато цікавого й загадкового, що таїть в собі Європа та   ознайомилися з багатожанровою європейською літературою. 
                                                                
Коментарі: Залишити коментар
 
X