Слідкуйте за нами

22-03-2021
   Чудового весняного дня, коли «віє всюди бентежним настоєм п’янкої весни», а весь світ   святкував  День поезії, у бібліотеці відбулася творча зустріч з талановитою поетесою, філологом,   літературознавцем з Кіровоградщини Іриною Небеленчук, що відвідала наше місто на запрошення   літературного об’єднання «Оріана».  
    У плетеві облуди, зла і фальші
 Лиш совість відмиває найцінніше…
 Немов пісок просіюю крізь пальці
 Мої щемливі та пекучі вірші.
    Ці слова можуть бути епіграфом до творчості поетки. У кожного своя життєва дорога, сповнена   радощами і смутком, щастям і розчаруванням, пошуками істини та невдачами. Хтось уперто долає   перешкоди, а дехто не витримує випробувань буттям. Проте важливо залишатися людиною та з   гідністю приймати віражі долі. Саме про це вся творчість Ірини Небеленчук.
     Ірина Олександрівна кандидат педагогічних наук, автор понад 200 наукових праць з методики   викладання літератури, дослідниця творчості сучасних письменників, людина з тонким   світобаченням та філігранним словом, що вилилося у низку збірок поезій : «Мелодія душі» (2010),   «Крила надії» (2010), «Пори року» (2010), «Берег любові» (2016), «Життя поділене навпіл» (2017). Учасник Всеукраїнських та Міжнародних мистецьких і літературних фестивалів, конкурсів, проєктів.
    На зустрічі авторка презентувала дві нові збірки поезій «Купина неопалима» та «Джерело Іппокрени», які  люб’язно подарувала бібліотеці. «Оріанівці» в свою чергу огорнули гостю атмосферою гостинності та доброзичливості.
      На вечорі лунали вірші, пісні, щирі слова любові до літератури, вдячності всім творчим людям, що працюють на нелегій літературній ниві та людям, що несуть творче слово широкому загалу читачів.

















Коментарі: Залишити коментар
 
X