Слідкуйте за нами

22-03-2021
    Щойно вийшла з друку та відразу ж була презентована на широкий загал перша збірка дитячих   україномовних  пісень «Намалюю пісеньку». Авторами збірки є  творчий тандем  талановитих кременчужанок -   літераторки Ірина Чередник та  композиторки Олени Родіної.
    Досить символічно, що представили поетично-музичний шедевр у стінах читальної зали, бо саме на його базі   розпочинає роботу сектор мистецтв.
     Слухачі мали можливість долучитися до вибору найкращого варіанту звучання пісні: чи то караоке з   використанням мінусового запису, джазова обробка, або обробка в інших музичних стилях. Це було ніби й просто і дуже цікаво. Композиторка   Олена   Родіна, враховуючи вікові особливості дітей, використала доступні та зручні інтонації.
     Тексти пісень різноманітні та цікаві за змістом, носять пізнавальний, розвиваючий і виховний характер.
     Чим унікальна ця збірочка? До кожної пісні автори підібрали за текстом розмальовку. Це  підсилює   сприйняття, уяву, настрій дитини, адже маля може дофантазувати щось своє у цих малюнках. Ну хіба це не по-   новому, не цікаво?!!
     Захід-свято з майстер-класом «Вокальний гурток - як основа розвитку вокальних здібностей дітей та їх   інтересів до співу» надихнув як дітей, учасників концертних номерів, які гарно ілюстрували всі пісні зі збірки,   так  і запрошених гостей - методичне об’єднання вчителів музичного мистецтва шкіл міста.
     Усі присутні висловили свої щирі побажання авторкам на створення нових збірок!




















ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ "НАМАЛЮЮ ПІСЕНЬКУ"
Коментарі: Залишити коментар
 
X