Слідкуйте за нами

05-03-2021
    4 березня в Центральній міській бібліотеці відбулася презентація персональної виставки Кременчуцької художниці Кохно Світлани В'ячеславівни "Для них звучить душа Гварнері..." 
    Народилася Світлана В'ячеславівна в с.Піщане Кременчуцького району. Освіту отримала  в Кременчуцькому педучилищі, потім в Полтавському державному педагогічному інституті ім. В.Короленка, також закінчила факультет образотворчого мистецтва Московського заочного народного університету мистецтв.
     Працювала вчителем в Піщанській гімназії, згодом директором Піщанського центру культури і дозвілля. Зараз весь свій вільний час художниця віддає творчості - малюванню картин та виробленню панно з природного матеріалу. 
     Підтримати Світлану В'ячеславівну в такий важливий для неї день завітали друзі - саксофоніст Віктор Семенович Челнаков та художній колектив "Врадість" під керівництвом Олександра Олександровича Єрмолаєва, які порадувати усіх присутніх своїми музичними дарунками.
     Присутні насолодилися оригінальними картинами та панно художниці, спілкуванням та чудовою, творчою атмосферою, яка панувала на презентації!

   
   


 

















Коментарі: Залишити коментар
 
X