Слідкуйте за нами

29-04-2020

 

Ніна Фіалко народилась 10 вересня 1943 року в с. Косенівка Уманського району Черкаської області. Закінчила Уманську бухгалтерську школу, а згодом Кам'янець-Подільський технікум харчової промисловості. Після закінчення навчання здобула фах техніка-технолога і була скерована на роботу до Тернополя. Обраній професії присвятила тридцять шість років життя.
  Літературною діяльністю почала займатися після виходу на заслужений відпочинок. Довгою виявилася дорога до читача. Лише після того, як перші три романи були надруковані власним коштом і отримали схвальну оцінку читачів, видавництво «НК — Богдан» запропонувало співпрацю. А у грудні 2015 року Ніна Фіалко стала повноправним членом ТОО Національної Спілки Письменників України.

 



У письменниці Ніни Фіалко своя аудиторія читачів, які з нетерпінням чекають на її нові романи, невсипно слідкують за її творчістю. Як вона каже: «Немає однакових людей чи письменників. Немає однакових смаків чи уподобань. Бо якби було саме так, то світ став би нецікавим, втратив би свою веселковість». Правдива реалістичність, яка відзначає творчість цієї самобутньої письменниці, знаходить все нових і нових читачів. Сюжети її книг наповнені багатьма життєвими віражами у людських долях, тому захоплюють з першої сторінки і не відпускають до останньої.
Завітавши в бібліотеку - філію №6 після карантину, ви зможете взяти почитати книги Ніни Фіалко.

Коментарі: Залишити коментар
 
X