Слідкуйте за нами

19-02-2020
16 лютого всі ті, хто знає українську мову добре, але хотів би знати ще краще завітали до бібліотеки-філії № 6 на захід. Це було заняття-практикум з викладачем української мови Грузиновою Ларисою.

 

 

Зустріч була присвячена Міжнародному дню рідної мови.

 

Всі разом розмірковували: чому так мало українців спілкується українською мовою в соціальних мережах? Чому так багато українців соромляться української мови, однієї з найрозвиненіших і найспівучих мов світу?
Але це не стосувалося наших гостей. Юнаки і юнки, користувачі бібліотеки, які мають за мету досконало вивчити правила правопису, добре підготувалися до практикуму. Вони підготували для Лариси Григорівни запитання з української граматики. На зустрічі-практикумі вчителька звернула увагу на ті моменти, що спричиняють найбільші труднощі в оволодінні нормами української мови.
Учні і студенти писали диктант, систематизували та закріпили свої знання з різних розділів української мови.

 


А завідуюча бібліотекою Сорокіна Тетяна познайомила всіх небайдужих до українського слова з "Мудрим світом словників" з книжкової виставки. Ще Тетяна Іванівна показала довідники для самостійної роботи старшокласників, абітурієнтів та студентів з української мови.

 

 

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X