Слідкуйте за нами

22-04-2019
   Надзвичайна подія для письменника - народження нової книги. 
   Прискорено б’ється серце, душу переповнюють незвичні хвилювання, зникає весь світ, і думки шикуються в довгі рядки.  З упевненістю можна сказати, що нічого вищого за щастя творення для справжнього митця немає,  в якій би творчій царині він не працював.
   Сьогодні,  у відділі читальної зали ЦМБ, відбулась презентація нової книги Федора  Чужі під назвою «У ЛАБІРИНТАХ ЖИТТЯ».

 


   Це вже 17-й друкований творчий здобуток відомого кременчуцького літератора і журналіста.Книга насичена оповіданнями, головним змістом яких є теми ЛЮДИНИ й природи, кохання й розлуки, війни та миру.
   Вітали Федора Олексійовича найближчі та найрідніші – його сім’я. До привітань приєдналися колеги по перу – члени Спілки літераторів «Славутич», які високо оцінили внесок автора в літературну спадщину нашого краю, та й всієї України.

 

 

 

 

 
   Гармонійним доповненням почуттів учасників заходу, серед яких було багато молоді, стало звучання саксофону та улюблених пісень.

 

 


   Щирими побажаннями натхнення та наснаги, теплими вдячними словами, зворушливими фото на згадку закінчилася зустріч з одним із найяскравіших представників літературного Кременчука – Федором Олексійовичем Чужею.

 


   До поздоровлень і побажань приєднуються бібліотекарі читальної зали і зроблять все можливе, щоб книга «У лабіринтах життя» якнайшвидше знайшла свого читача.

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X