Слідкуйте за нами

22-04-2019

 

Для бібліотеки-філії №4 стало доброю традицією разам з партнерами по екологічному вихованню молоді, Кременчуцьким еколого-натуралістичним центром учнівської молоді, декілька років поспіль напередодні Дня довкілля проводити спільно соціокультурні природничі заходи. Цей рік теж не став вийнятком.

     

 

18 квітня  старшокласники  шкіл Кременчука взяли участь у еколого-краєзнавчому квесті під відкритим небом «Таємниці «Придніпровського» парку».

 

 

 

      Всі учасники гри поділилися на п’ять команд, кожна з яких мала  за допомого підказок знайти зупинки: «Екологічну», «Ботанічну», «Дзвони Чорнобиля», «Казкову галявину», «Спортивну» та виконати на них певні завдання. І ось, все для старту готове. Квест почався! Юні екологи з великим азартом ринулись на пошуки.

     

 Так, біля пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля» учасники заходу прослухали  інформацію про чорнобильську катастрофу, а потім відповідали на запитання по даній темі. На спортивній зупинці знайомилися з дихальною гімнастикою  за Стрельніковою, на «Казковій галявині» взяли участь у пухнато-пернатій вікторині. Кожна з команд намагалася виконати завдання краще за інших, але як і завжди перемогли доброзичливі відношення між учасниками гри.  На згадку про участь у квесті юні любителі природи отримали іменні сертифікати.

 

      

 

Цей квест був не першим у практиці бібліотеки та, сподіваємося, далеко не останнім. Тож чекатимемо нових змагань.

 

      

 

Дякуємо партнерам і всім учасникам квесту та вітаємо з Днем Довкілля!

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X