Слідкуйте за нами

22-02-2019

21 лютого  у бібліотеці–філії № 3 пройшов  марафон пам’яті, присвячений  Дню вшанування Героїв Небесної Сотні  "Летить у вись Небесна  Сотня».

За допомогою відеоматеріалів та книжкової  виставки  бібліотекарі  розповіли про трагічні події Революції Гідності та постаті Героїв Небесної Сотні. 

 Разом з  учасниками  заходу, учнями КНВК № 6,  відновили хронологію подій, що відбувалися на Майдані Незалежності в Києві у 2013-2014 роках. Також згадали поіменно всіх Героїв Небесної Сотні та ознайомилися з життєвим шляхом нашого  земляка Ігоря Сердюка, який поліг  на  Майдані. На заході декламувалися вірші  про Україну, звучали  пісні, які в ті дні підтримували дух  протестувальників.  

 Родзинкою заходу став виступ  гостя -  Голови громадської організації  «Спілка Ветеранів Добровольців України», безпосереднього  учасника  Революції  Гідності, учасника  ООС  Юрія Крамаренко.  Учні, затамувавши подих, зі сльозами на очах слухали спогади пана Юрія та переглядали світлини, які він супроводжував коментарями.

 Неабияку цікавість викликав і перегляд  відео «Янголи в камуфляжі», присвяченого медикам, котрі рятували життя на Майдані. 


 

Коментарі: Залишити коментар
 
X