Слідкуйте за нами

05-10-2018

    До Дня українського козацтва, Дня захисника України в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих 4 жовтня презентовано виставку-пам`ять «Лицарі українських степів».

     

 Кожна людина повинна знати історію рідного краю, свого рідного народу. Тож знайомство з виставкою розпочинається з розділу «З глибини століть», де користувачів запрошують на пошуки Золотого віку-трипільської культури. Переглянувши документи цього розділу дістанемо відповіді на питання: «Звідки ми?», «Де наші корені?».

 

     Часи Козаччини, створення Запорозької Січі на острові Хортиця, оповіді про видатних українських гетьманів - все це відображено в книгах розділу козацької доби «Шляхами козацької слави». Експозицію прикрашає козацька атрибутика.

    

  Кожен час має своє покликання і своїх героїв. Незримий історичний зв`язок існує між видатними діячами українського визвольного руху козацької доби, часів відродження української державності, Героями Майдану, воїнів-захисників Українського Донбасу. Всі вони полягли за Україну. Це відображено в книгах, альбомах розділу виставки «Українці-нація героїв».

 

  

 

Тож запрошуємо усіх, хто цікавиться історією неперервної боротьби українського народу за незалежність, цілісність України від козацьких часів і до наших днів, відвідати експозицію «Лицарі українських степів».

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X