Слідкуйте за нами

20-07-2018

Суспільство полюбляє давати назви явищам, діям, предметам, зіркам і навіть абстрактним поняттям. Цей навик допомагає в науковій діяльності, спілкуванні і сприйнятті світу, але він має зворотній бік. Певні люди отримують статус, який не зовсім відповідає їх суті, яка під впливом кращих обставин змінюється. Ці люди – так звані «важкі підлітки», які перебувають  на обліках Крюківського та Автозаводського районних відділів філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області, відвідали бібліотеку-філію №1, аби отримати нові знання та відкрити для себе світ книжок. Адже саме знання дають наснагу змінити своє життя на краще.

 

Живі, амбітні, веселі хлопці 18 липня зайшли до бібліотеки і одразу знайшли собі місце. Бібліотекар Лариса Васильченко розповідала їм про історію рідного міста, видатні культурні, суспільно значимі події, пов`язані з нею. До уваги присутніх також було запропоновано інформацію про сучасне життя мікрорайону, роботу підприємств, які розташовані на його території, про Чумацький Шлях, Івана Приходька і навіть про сучасні технології.

Жвава бесіда зав’язалася і з гостями бібліотеки, які також прийняли участь у події і подивилися фільм про флору та фауну Деївської гори. Здавалося, що поміж спекотного повітря повіяло тонкими пахощами квітів і настрій став дивовижним.

Несподіваним і приємним сюрпризом для хлопців став майстер-клас плетіння з металевого дроту від Олександра Хоменко. Він відомий у Кременчуці своїми роботами з міді: світильниками, прикрасами і оберегами. Зроблені власноруч кулони із силуетом вовка підбадьорили хлопців настільки, що вони вирішили продовжити розвиватися у цьому напрямку.

Дружні і теплі посмішки, щира вдячність і цікаві історії оселились у серці дітей. У цей день вони були просто дітьми саме тому, що до них було таке ставлення. Тому не зачиняйте свої серця і звертайте увагу на те, що робить людина зараз, а не те, що вона помилково вчинили у минулому. Саме так ми побудуємо новий світ, де кожному буде місце!


 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X