Слідкуйте за нами

26-12-2017

В передчутті чогось неймовірного і казкового чекають наближення Дня св. Миколая більшість малечі, а також багато дорослих, щоб поділитися своїм теплом, і не тільки зі своїми рідними, а й з тими, хто просто цього потребує.

«Таємниці Святого Миколая» - так називався захід, що пройшов у гуртожитку медколеджу. Від бібліотекарів філі№6 Резниченко О.Я. та Галайди В.В. студенти дізналися багато цікавої інформації про життя єпископа Миколая Лікійського, що був прообразом і Санта Клауса, і Миколи-чудотворця, легенди, прикмети і приказки, пов’язані з його ім’ям. Так, мало хто знав, що єпископ Миколай був невисокого зросту - лише 167см, що вчені відтворили модель його обличчя, і що він, на думку антропологів, не вживав м’яса.

Таємниці Святого Миколая.

 


А ще на святі лунали пісні про Миколая та зиму, та вірші  у виконанні студентів медколеджу. Головний висновок, який зробили юнаки і дівчата після заходу - якою б не була справжня історія св. Миколая, варто пам’ятати, що головними залишаються все ж істини, які він уособлює вже багато століть – любов до ближнього та всеохоплююче милосердя і що добро треба робити не лише на свята.

Таємниці Святого Миколая.

 

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X