Слідкуйте за нами

25-09-2017



Книгою Ольги Дергачової «Крамниця щастя» продовжується естафета «Від слова до слова», розпочата поетичною збіркою Богдана Томенчука «Сезон ненаписаних віршів»: усі кошти, виручені від її розповсюдження, будуть передані Літературній агенції «Discursus» для видання наступних книжок за умови, що автор, чия книга побачить світ завдяки цій естафеті, чинить так само.
Отже, рухаємо Україну від книжки до книжки!
Для студентки педагогічного факультету Марини справжнім випробуванням, що перевернуло її світ із ніг на голову, стали зовсім не труднощі сирітського життя, а пари з математики в красивого та розумного викладача Олексія Степановича.
Олексій звик, що все в житті йому дістається легко: від елементарних математичних знань до престижних грантів і перспективної роботи. Та чи вдасться йому цього разу отримати найбажаніший трофей – серце юної студентки Марини?













Лоран Гунель «Бог завжди подорожує інкогніто».
Як не пропустити в житті ті можливості,які воно нам пропонує? Знайти своє призначення й зробити реальністю найзаповітніші та найсміливіші мрії? Треба лише обрати вірний напрямок. На відміну від інших книжок з психології, бестселер Лорана Гунеля не перелік правил і вправ, а захоплива розповідь про історію життя паризького юнака. Повне інтриги і пригод, це керівництво з пошуку свого місця в житті, боротьби зі страхами й комплексами. Поради й завдання, які даватиме врятованому на межі відчаю Алану його таємничий наставник, - універсальна та ефективна методика розвитку особистості від відомого психолога і письменника.












Роман Адама Джонсона «Син Начальника сиріт» з’явився 2012 року як результат подорожі до Північної Кореї – країни одного з останніх режимів світу, країни, фотографії поза цензурою чи відвертий журналістський репортаж з якої можуть коштувати життя. Перекладений майже двадцятьма мовами, «Син Начальника сиріт» приніс Адаму Джонсону декілька літературних премій та відзнак, найвищою з яких є Пулітцерівська премія за кращий художній твір 2013 року.
Чон-До – син співачки, якої він зовсім не пам’ятає, і начальника табору для хлопчиків-сиріт. З дитинства натренований бачити у темряві тунелів, здатен і в житті, що його оточує, роздивитися більше за інших. Темрява для нього – це несвобода, це країна, де голод, де швидка смерть стає проявом найбільшої любові до рідних – заради порятунку від жаху таборів. Але й у суцільному мороці є місце коханню і самопожертві, дружбі і честі.











Аньєс Мартен-Люган «Щастя в моїх руках».
В юності Іриса мріяла шити одяг, проте її батьки зробили все можливе, щоб їхня донька здобула іншу професію.
Тепер її життя рухається за найгіршим сценарієм – зі щоденною рутиною буднів і свят, у якій навіть почуття коханого чоловіка в’януть просто на очах. І, здається, вже ніщо не змінить цього. Та одного разу Іріса зважується на відчайдушну спробу оживити свою давню мрію. Так вона і потрапляє до Парижа. Нові люди, нові враження, нове життя.
Чи зможе Іріса зберегти своє кохання, знайти себе справжню, прийняти виклик і вийти переможницею?











«Львів. Вишні.Дощі».
Нова збірка оповідань від улюблених авторів – про неймовірне кохання і красу весняного Львова. Коли природа пробуджується після зимового сну, люди переживають разом з нею: повороти долі, несподівані зустрічі, нові відчуття.
    


         



Коментарі: Залишити коментар
 
X