Слідкуйте за нами

20-04-2017

12 квітня, напередодні Великодня, у літературно-мистецькій вітальні ЦМБ ім. М.Горького відбулася справжня мандрівка до Німеччини. Бібліотекарі відділу літератури іноземними мовами підготували  етнографічне свято «Frohe Osrern!», яке допомогло присутнім дізнатися багато цікавих та навіть неочікуваних фактів про традиції та історію святкування Пасхи в Німеччині.

         Великодній кролик надав гарну можливість для всіх присутніх розважитися: великодні ігри та вікторина не залишили осторонь майже нікого!

 


Несподіваним подарунком став виступ учнів 25 колегіуму, які порадували  всіх і  міні-виставою, і великодніми піснями

 

 

 


 віршами на німецькій мові,  і навіть  танцем!

 

               Треба обов’язково відзначити, наскільки гарно і дійсно святково  виглядала літературно-музична вітальня, яка була прикрашена справжніми німецькими пасхальними символами

 

 


 Це і різнокольорові та створені з різних фактур яйця, пасхальні зайці та інші тваринки, вітальні  листівки та малюнки до Пасхи та навіть справжні аутентичні німецькі пасхальні деревця, оздоблені яйцями всіх видів та кольорів, святково оздоблені пасхальні композиції

 

 

 


Навіть здалось, що ти потрапив хоч і ненадовго до самої Німеччини! І саме головне, що всі ці дійсно неповторні та чудові вироби були створені своїми руками учнями  колегіуму №25.

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X