Слідкуйте за нами

18-04-2017

 Всі ми живемо у безмежному світі інформації. А хто, як не журналісти нас нею забезпечують. Журналістика – дуже цікава професія, адже крім володіння словом, журналіст має водночас бути і політиком, і дипломатом, і психологом, добре знати проблеми сучасного життя.

 


   Для того, щоб ближче познайомити старшокласників з журналістикою у відділі абонементу була проведена година профорієнтації «Журналістика як Всесвіт». На зустріч завітали журналісти місцевих ЗМІ: Анна Плаксій – головний редактор ТРК «Візит», Руслана Горгола – журналіст газети «Кременчуцький ТелеграфЪ», Марія Долина – радіоведуча «Авторадіо-Кременчук» та Олександр Грінченко – фотокореспондент «Кременчуцької газети».

 

 

 


   Кожен із гостей розповів про специфіку своєї роботи. Спочатку діти тільки уважно слухали, а потім зустріч переросла в прес-конференцію. Питання були різні, як про роботу журналіста,так і про особисте: захоплення, літературу, плани на майбутнє…

 

 

   З великим інтересом усі присутні переглянули відеоролик про роботу ТРК «Візит» та слайди з фотороботами Олександра Грінченка.

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X