Слідкуйте за нами

22-03-2017

19 березня у відділі абонементу ЦМБ  в рамках проекту «Літературна кав’ярня» відбулася презентація   поетичної збірки Світлани Дробахи.  Молода кременчуцька поетеса представила присутнім свою першу збірку під назвою «Живі ріки».


До збірки увійшли вірші  написані Світланою за останні чотири роки. Презентація  дебютної збірки проходила у форматі живого спілкування.  Дуже  приємно, що познайомитися з поетесою  завітали юнаки й дівчата , молоді мами ,  люди поважного віку. За невимушеною розмовою розкрилася  й сама поетеса.


Розповіла  про свою вдячність батькові за підтримку і допомогу у виданні збірки. Про те, що перший вірш написала у  12 років і, що,  як і раніше, дівчину надихає сум та кохання . Коли слухаєш вірші Світлани, то бачиш скільки ДУШІ та почуттів в них вкладено. Автор з дивовижною витонченістю  доносить   красу та радість., біль та сум, надію та сподівання.  

 

Поговорили й про плани на майбутнє , виявляється Світлана мріє написати роман , уже й нотатки є. Також авторка знаходиться у пошуках звукозапису аби записати кілька власних віршів на диск для шанувальників. А ще  мріє стрибнути з парашутом. Ну, і як кожна молода дівчина мріє про кохання.

 

В кінці зустрічі кожен мав змогу придбати збірку поетеси та отримати її автограф. Всі присутні отримали  велике емоційне та естетичне задоволення.

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X