Слідкуйте за нами

22-03-2017

     24.03. 2017 р. о 10.00 год.  у відділі технічної літератури  буде проведено інформаційний діалог «Влада – бібліотека - громада: приєднуємося до Е-урядування» для слухачів Університету третього віку.

Практично навчити людей похилого віку отримувати необхідні  послуги за допомогою новітніх інформаційних технологій: придбати Е-квиток Укрзалізниці,  записатися до лікаря через Інтернет забронювати місце в маршрутному таксі, отримати правову  консультацію онлайн, використати Пенсійний калькулятор для визначення своєї пенсії і менше ходити людям похилого віку  по кабінетах чиновників - основна мета  проведення цього заходу.  

Провідні спеціалісти Центру надання адмінпослуг у м. Кременчуці та Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  проінформують слухачів Університету третього віку та нададуть  фахові консультації з питань субсидій, земельних, житлових  та пенсійного законодавства.

 

 

Запрошуємо представників мас-медіа о 10-00 для спілкування з організаторами та учасниками заходу, який відбудеться у відділі технічної літератури за адресою вул.. Європейська 66/13

 

Контактна особа -                    зав.організаційно-методичним відділом ЦМБ ім. М.Горького          

                                                  Тетяна Майдак                   т. 5-65-04       

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X