Слідкуйте за нами

16-03-2017

 

     Відділ абонементу ЦМБ  ім. М.Горького (вул. Соборна, 11) з 10 березня 2017 року запрошує користувачів переглянути виставку-путівник із циклу «Ім’я, яке я відкрив для себе».

 

     Цього разу ми презентуємо книги представників сучасного українського письменства, чиї імена вже давно відомі широкій читацькій аудиторії.

     Дара Корній – справжнє відкриття «Коронації слова – 2010». «Проза Корній просто пахне польовими квітами і полином, вітром свободи, для якого не існує перешкод у вигляді літературних канонів і штампів» - такої думки про авторку письменниця, лауреат Шевченківської премії Галина Пагутяк.


     Наталка Сняданко – широко відома в Україні та за кордоном письменниця, журналістка і перекладачка. Авторка кількох прозових книг. Її твори перекладають у Польщі, Росії, Білорусі, Чехії, Німеччині, Швейцарії, Іспанії, США.

 

     Алла Рогашко насамперед спостерігач, помічає не лише людей, які чимось відрізняються від інших і тому викликають її симпатію, а й знаки на землі й на небі. Письменниця бачить те, чого не бачать інші, її містика органічна.


     Ми запрошуємо всіх прихильників української прози переглянути виставку-путівник творів Дари Корній, Наталки Сняданко, Алли Рогашко та вибрати собі книгу до смаку.


     Приємного читання, друзі!                      
Коментарі: Залишити коментар
 
X