Слідкуйте за нами

13-03-2017
   Бібліотека – це перш за все книга, і коли цю книгу визнала вся країна, то зустріч з її автором це не просто подія, - це свято!
   От таке свято і відбулося 9 березня у відділі абонементу ЦМБ. До нашої бібліотеки завітала молода талановита письменниця, переможниця престижного Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у номінації «Вибір видавця» - Дарина Гнатко.

   Гості, що завітали на захід (а це, як користувачі бібліотеки, так і кременчужани, що дізналися про нього з засобів масової інформаціі та афіші у вікні бібліотеки) були приємно вражені тим, що Дарина – наша землячка, - вона живе і працює у Кременчуці.
   На організаторів заходу теж чекав сюрприз. Планувалася презентація двох книжок «Катерина» та «Проклята краса», але буквально за кілька годин до зустрічі, авторка повідомила, що вийшла її третя книга «Душа окаянна», і вона її теж презентуватиме.

 

   Зустріч пройшла у формі бесіди між користувачами та письменницею. Питань було безліч! Як про її дитинство, так і чому саме такий псевдонім вона обрала (справжнє ім’я Юлія Іргізова), скільки книг планує написати, і чи хоче екранізації своїх романів, яких акторів хотіла б бачити в головних ролях.
   Користувачів та журналістів цікавило буквально все: як оформлюються ілюстрації до книг; скільки часу Дарина Гнатко витрачає на написання кожного роману; як обирається назва та багато іншого.

 

 

 

    На заході була присутня мама письменниці – яка і надихнула її до написання першого роману, і яка є першим читачем та критиком.
  По закінченні зустрічі, люди довго не розходилися, - спілкувалися з Дариною Гнатко особисто, отримували автографи та переглядали книги, записувалися до бібліотеки, щоб мати змогу прочитати її романи. Сама Дарина була приємно вражена кількістю книг сучасних українських авторів, які є у відділі абонементу, тому теж записалася до нашої бібліотеки та взяла прочитати декілька книжок.
   В подальшому бібліотекарі сподіваються на тісну співпрацю з Дариною Гнатко, адже уже зараз користувачі цікавляться, коли буде презентація наступної книги (рукопис, якої знаходиться у видавництві).



Коментарі: Залишити коментар
 
X