Слідкуйте за нами

13-01-2017

 

За вікном сніжок кружляє, а   читацькі родини разом з дітьми завітали до читальної зали бібліотеки філії №6. Різдвяна казка в бібліотеці розпочалася з огляду книжкової виставки «РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНІ ПЕРЕДЗВОНИ». Книги, журнали, креатив майстерня «Новорічні саморобки» вразила користувачів бібліотеки.  Першими сповісниками народження  Христа  у давнину були діти і підлітки. Так учні ЗОШ №1 привітали присутніх віршами і колядками:                                                                                               

                             Добрий вечір тобі, пане господарю, радуйся,

                             Ой, радуйся, земле, Син Божий народився.

      Діти та дорослі з задоволенням  подивились  фільм про народження Ісуса Христа. 

                              Віншуємо Вас з тим днем, Ісусом Христом,

                               Котрий народився в стаєнці Віфлеєму.

 


      Весело пройшли  конкурси допитливих, які згуртували дівчат і хлоп’ят і допомогли зануритись в атмосферу свята. Почалося все з невеликого аукціону  слів, які мають відношення до цього зимового свята, наприклад:

Зірка,  ясла, ялинка… Проходить конкурс, а переможець, який сказав останнє, вирішальне слово отримав нагоду запалити різдвяну свічку.


 



«Казковий калейдоскоп»  був цікавим. Треба було указати, з яких казок  подані уривки.  Гра «Відгадай загадки» допомогла потренувати свою уяву,

кмітливість.

 


Ось і підійшла до завершення ця зустріч, але всім нам хотілося, щоб свято не закінчувалося. Майже  дві години в цей зимовий день  проведені в бібліотеці подарували радість спілкування, запам'яталися надовго і закінчилися з побажаннями гарного настрою, миру й добра на весь рік.   

 

 

 

 

 


                

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X