Слідкуйте за нами

02-03-2023
Талан С. Сафарі на щастя [Текст]: роман / Світлана Талан. – Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2022. – 304 с.
         Одним кохання дарує цілий світ. А іншим — біль нерозділених почуттів. Красунчик на все село Ростислав не звертав уваги на закохану по вуха Марусину. Він погрався з її почуттями, сказав: «Чекай на мене», — і повернуся з іншою, вродливою успішною моделлю. Мовляв, дивись, хто вона і хто ти. Принижена зрадою Марусина їде в Данію на заробітки, щоб стати успішною жінкою та повернути Ростислава. Зціпивши зуби, дівчина досягає неймовірного: стає моделлю та жаданою жінкою. Тепер уже Ростислав готовий покинути заради Марусини дружину. Але дівчина не хоче вертатися в минуле. За крок до омріяного щастя вона вдруге за життя опиниться на краю прірви. Та цього разу не для того, щоб впасти. А щоб злетіти.











Фіалко Н. Колискова для Софії [Текст]: роман / Ніна Фіалко. – Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2021. – 396 с.
          Діана, Тамара і Наталя, вирвавшись із провінції, приїжджають до Києва. Для кожної це шанс вибороти щасливе життя без поневірянь і скрути. Знайомство із солідним агентом клініки сурогатного материнства Жорою обіцяє світлі перспективи і майбутнє мрії. Наталя закохується в Жору, не підозрюючи про справжні наміри чоловіка. Тамара виношує дітей для українських родин, поки її мати не долучається до такого «легкого» заробітку. А Діана стає сурогатною матір’ю для пари американців. Народивши, вона допомагає транспортувати двійнят Андре і Софі на інший континент, проте її кидають у чужому аеропорту без грошей і документів. Діана мусить боротися за виживання й повернути те найдорожче, чим хотіла легковажно заплатити за фальшиве щастя, — своїх дітей…










Чуттєвий роман, в якому неможливо передбачити події: Лешко З. Знайди мене [Текст]: роман / Зоряна Лешко. – Харків: Клуб сімейного дозвілля, 2020. – 272 с. 
          Юна дівчина Марія перетворилася на впевнену в собі жінку з першим чоловіком у її житті Іваном. Романтика побачень змінилася подружніми буднями. Минуло шість років. Мрії про дітей, які ніяк не могли реалізуватись. І ось, вкотре при надії. Одного вечора жінка отримує повідомлення: відео, на якому Іван цілується з молодою красунею. Вона знову втрачає дитину, пориває з коханим і просить батька заховати її якнайдалі від усіх. Так, щоб Іван ніколи не знайшов її. Чоловік ладен на все, аби розповісти дружині правду, яку вона не схотіла слухати. Та де тепер шукати Марію? Як виправити помилки, яких не скоював? Чи відновить пара стосунки? Читайте в книзі "Знайди мене". 











Печорна О.В.   Фортеця для серця [Текст] : роман / Олена Печорна. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. - 364 с.
        Це історія про дівчинку, яка після трагічної смерті батька і зникнення матері опинилася у бабусі в селі. Дівчина щиро сумувала за мамою, їй так не вистачало теплих батьківських обіймів і поцілунків в чоло. Єдине, що рятувало дівчину — малювання, яке зцілює душу. Попри всі обставини долі, Леся виросла дівчиною з доброю душею і відкритим серцем. Не така як всі, самобутня, в чомусь дивакувата мрійниця, яка всім серцем любить село. Вона може розмалювати сірі будні яскравими фарбами та надихатися щодня. 
        Основний сюжет книжки сконцентрований на історії кохання Лесі. Її серце полонить справжня казкова любов, яка матиме безліч перешкод. Два брати закохаються в таку просту і таку незвичайну для сільського люду дівчину. Кого ж вона обере та як складеться особисте життя художниці? А ще буде розкрита таємниця від зниклої мами дівчини. Сюжети в книжці можуть навіть викликати сльози у читача. Але варто дочитати до кінця та надихнутися коханням.








 Заборонене кохання на тлі Другої світової війни у новому романі: 
 Гнатко Д.   Він звав її Сандрою [Текст] : роман / Дарина Гнатко. - Харків : КСД, 2022. - 333 с.
        Полтавщина, 1943 рік. Олександра кохала палко. Все ладна була віддати за теплий погляд Мишка, але він обрав іншу. Хоча навіть його весілля й народження діточок не загасило почуттів дівочих. На селі за її спиною перешіптуються — більше тридцяти років живе, а чоловіка досі не знайшла, дітей у школі вчить, а сама жіночого розуму не має! Була б розумна, давно на залицяння Тимка, місцевого старости, відповіла б і горя не знала б. Особливо зараз, коли в селі на постій німці зупинились.
         Вибору в Олександри немає, змушена німецького полковника Еріка фон Маєра в дім пустити. Страшно їй, бо що може проти нього? Та ворог виявляється людиною. І в серці Олександри розквітає почуття. Заборонене, осуджуване, прокляте, але таке солодке.










Гурницька Н. З.   Багряний колір вічності : роман / Наталія Гурницька. - Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2022. - 188 с.
          У Львові сучасному, Львові передвоєнному і Львові часів Другої світової війни відбуваються драматичні події, народжуються родинні таємниці й перетинаються долі героїв у романі. Ірена — юна наївна гімназистка із заможної родини. У неї було щасливе дитинство, потім прийшла така ж молодість. Вона будувала плани на життя, мріяла, кохала, сміялась… Але все зруйнувала війна, яка прийшла у 1939 році. Ірина втратила все, що мала і любила на той момент. А це були і родина, і Батьківщина, і віра у щось хороше. Героїні довелось пережити і сталінські репресії, і життя у засланні, і інші численні випробування, які могли б зламати її, але показали, що вона значно сильніша, ніж могла уявити. Що саме відбувалось у житті Ірини? Чи вдалось їй залишитись такою ж доброю і щирою людину, пройшовши важкий шлях страждань?











Гуменюк Н. Та, що ламає вітер : роман / Надія Гуменюк. - Харків : КСД, 2022. - 268 с.
          По закінченні Другої світової війни сімнадцятирічна Настя приїхала вчителькою у волинське село. З першої зустрічі молода красуня запала в серце капітану Круглову. Пообіцяв він зробити з неї огранений діамант, щоб сяяла лише для нього. Дорогими подарунками засипав, життям її розпоряджався. Та серце Настине сповнювалося щастям, коли на Романа дивилася, дарма що в нього зі статків лише звинувачення в неблагонадійності. Але загнав капітан її в пастку, як здобич...















         Пропоновані книги - це не тільки розповіді про кохання та сімейні стосунки, а й, прагнення віднайти загублені духовні цінності.
         Приємного читання!







Коментарі: Залишити коментар
 
X