Слідкуйте за нами

15-12-2022
     Шановні друзі! Запрошуємо вас познайомитись з новими надходженнями літератури філії № 6 КЗК КМПБ, що за адресою вул. Мічуріна, 73.
     Печорна О.В. Грішниця [текст]:[роман] / Олена Печорна. – 2-ге вид.стереотип. -  Харків: Клуб сімейного Дозвілля, 2021. - 288с.
     Книга-сповідь, книга-надрив! Свята грішниця, янгол, що шукав раю на землі та раз у  раз падав у самісіньке пекло. 
     Лариса з’явилась на світ у родині пияк. На відміну від її молодшої сестри їй вдалося вижити… і пережити те, що здавалося страшніше за смерть. Її тіло надто принадне, щоб належати їй, - це вона зрозуміла ще в дитинстві. Її краса стала її прокляттям. 















     Талан С.О. Де живе свобода. ЇЇ полиновий присмак [Текст] : роман / Світлана Талан. ─ Харків: книжковий клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2022. - 320с. 
     Віталія і Родіон зрозуміли, що хибно уявляли свободу, як втечу від суспільства. Після пережитої трагедії – втрати новонародженого сина – вони повертаються додому і вирішують на певний час розійтися, щоб осмислити те, що було, є і буде між ними.
     Чи не забракне Віталії сил? І яка доля їхнього з Родіоном кохання?













     Кокотюха А. Вигнанець і чорна вдова [Текст] / Андрій  Кокотюха; обкл. О.Скворчинської. – Харків: Віват, 2020.- 304с. – (Серія «Художня література») 
     Весна 1909 року. Київський слідчий Платон Чечель викриває жорстоку вбивцю юних дівчат – доньку таємного радника з Петербурга. Та панянка гине за тих самих обставин, що її жертви. Тож впливові родичі звинувачують Чечеля у наклепі. Для суспільства Платон стає вигнанцем, який змушений розплутати клубок смертей та дізнатись, хто винен, щоб не тільки запобігти новим злочинам, а й урятувати себе.












     Дюпюи М.Б. Сирота с Манхэттена. Огни Бродвея [Текст]: роман /Мари-Бернадетт Дюпюи; пер.с фр. Н.Чистюхиной. – Харьков: Книжный Клуб «Клуб Семейного досуга», 2021. – 544 с.                 
     1899 рік. Елізабет Дюкен разом із нареченим Річардом вирушає до Нью-Йорка. Але під час подорожі через Атлантику страшний шторм забирає життя Річарда. Залишившись одна, вбита горем Елізабет шукає спокою і захисту. Серце дівчини рветься від мук, адже намагаючись скинути пути минулого, вона обірвала зв’язок із Жюстеном, який її кохав. Він потрібен їй, як ніколи раніше.
     Чи вистачить Елізабет сил і хоробрості, щоб знову віднайти надію?

     








     Раевская М. Позволь себе надежду[текст] :роман/ Марина Раевская. - Харьков: Книжный клуб «Клуб Семейного досуга», 2022. – 336 с.
     Оля і Лера разом навчалися у школі, потім у медичному. Розумні, гарні та… самотні. Мами подруг уже зневірилися знайти їм кавалерів. Але одного разу Оля дізнається, що в її житті все може змінитися,якщо вона поверне втрачене кохання трьом невідомим жінкам. Тож Оля, хоч і зі скепсисом, але береться за пошуки…







     




     Лукьяненко Л. Выбор сердца / Лидия Лукьяненко. - Харьков: Книжный клуб «Клуб Семейного Досуга», 2022. – 352 с.
     У красуню Жанну Діма був закоханий зі школи. Однак серйозно хлопця не сприймали ні сама дівчина, ні її мати. Адже причаровувати треба юнака із заможної родини, а що взяти зі скромного хлопчини? 
    Минули роки. Тепер Діма – забезпечений, привабливий, впевнений у собі бізнесмен. Жанна не може проминути таку нагоду. Дуже скоро вони грають весілля й щасливий наречений і думати забув про Дашу – свою колегу та подругу...

Коментарі: Залишити коментар
 
X