Слідкуйте за нами

09-11-2020

З давніх-давен  людина пізнавала навколишній світ, займалася освітою, вихованням, вчилася жити з людьми. Скільки людина існує як цивілізована особистість, стільки, мабуть, і існує поняття толерантності.

До міжнародного дня толерантності,  який відзначається 16 листопада, бібліотека-філія № 3 Кременчуцької міської ЦБС для дорослих презентує соціальний проєкт «Книга  добра».

У книзі зібрано сто історій про добро. ЇЇ герої – діти та дорослі з усіх регіонів України розповідають про добро не лише як про категорію етики чи моралі, а про добро, як неодмінний атрибут людини, без якого світ не може існувати.

Олександр Довженко писав: «…людина повинна бути Людиною…» .  Ніколи не можна забувати, що за будь – яких обставин і в будь-якій ситуації ми повинні залишатися людьми і пам’ятати, щоб зробити світ кращим, потрібно починати з себе.

Завітайте до бібліотеки, щоб познайомитися з «добрими» історіями, які зібрані у виданні, і поспішайте робити добрі справи, адже це насправді не важко! Якщо кожна людина  хоча б раз на день робитиме добро, воно траплятиметься як мінімум  7 мільярдів разів, і комусь від цього стане краще і тепліше на душі!

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X