Слідкуйте за нами

15-02-2021
    Незважаючи на актуальні виклики, пов’язані з пандемією, Фонд Конрада Аденауера хоче й надалі підтримувати талановитих молодих людей із інших країн і робити таким чином внесок у міжнародний обмін. У зв’язку з цим ми надаємо підтримку для навчання на магістратурі та в докторантурі в Німеччині!
    Кінцевий термін подання аплікаційного пакету документів: 28 лютого 2021 року.
    Остаточний відбір кандидатів відбудеться цього року передусім у форматі онлайн.
    Дедлайн подачі: 28 лютого.
    Хто може претендувати?
Подавати заявки можуть студенти всіх наукових дисциплін, які найпізніше станом на червень 2021 року закінчать щонайменше чотири курси вищого навчального закладу. Підтримка не надається лікарям, стоматологам і ветеринарам, а також студентам вищих професійних  закладів. Кандидати також повинні відповідати таким критеріям:
- дуже добрі результати навчання в школі та у вищому навчальному закладі;
- добре знання німецької мови (B2 / середній рівень);
- політична або громадська активність (наприклад, у партіях, громадських організаціях, церквах, соціальних закладах тощо);
- максимальний вік: 30 років на момент подання заявки.
Яка підтримка надається?
Фонд Конрада Аденауера надає підтримку для навчання іноземців у вищих навчальних закладах Федеративної Республіки Німеччини. Завдяки такому сприянню молоді люди мають можливість здобути диплом вищого навчального закладу ФРН (магістерська стипендія) або ступінь доктора наук (написання та захист дисертації) й поглибити свої фахові знання. Таким чином ФКА хоче зробити внесок у підвищення кваліфікації молодих науковців, очікуючи, що згодом на своїй Батьківщині стипендіати зможуть взяти на себе відповідальність за розвиток держави та суспільства, зокрема – у політиці та публічному управлінні, науці та економіці, мас-медіа та культурі, а також у міжнародних організаціях. 
Якщо ви зацікавилися цією можливістю, переходьте на веб-сторінку підтримки іноземних студентів: 
 https://www.kas.de/de/web/begabtenfoerderung-und-kultur/auslaendische-studierende



Коментарі: Залишити коментар
 
X