Слідкуйте за нами

17-12-2018
    Ставлення до людей з інвалідністю та людей похилого віку є тестовим показником людяності суспільства. Різні причини ведуть до втрати частини наших співгромадян здоров’я і працездатності.  Тому перед українським суспільством, навіть у такий дуже непростий для нашої держави час, постає питання, якщо ми дійсно хочемо реалізувати потенціал людяності, який є в нашої нації, то маємо звернути увагу на проблему всебічної допомоги тим, хто сьогодні гостро цього потребує.

 

 

     В контакт-центрі №12  було проведено інформаційно-правовий діалог «Права людей з інвалідністю: європейські принципи соціальної реабілітації».

 

  З інформацією про можливості, які надаються людям з інвалідністю  в Центрі надання адміністративних послуг,  розповіла завідувачка сектором консультаційного відділу ЦНАП  Карташова Тетяна Михайлівна та відповіла на численні запитання присутніх.

 



   Бібліотекар  відділу технічної літератури  зробила  огляд періодичних видань, в яких висвітлюється тема соціальної реабілітації людей з інвалідністю, та проінформувала присутніх  про  досвід адаптації  цієї категорії населення в країнах Європейського Союзу.
   Наостанок  бібліотекар зробила цікаве інформаційне  повідомлення  «Фітотерапія для здоров’я». Потім присутні взяли  участь в пізнавальній електронній вікторині «Цілющі властивості лікарських рослин», а також  поділися  своїми практичними знаннями з цього питання.



Коментарі: Залишити коментар
 
X