Слідкуйте за нами

12-04-2021
    Навесні фойє  бібліотеки-філії  № 2 розквітло виставкою дитячої майстерності «Художній світ» від вихованців   ізостудії «Фарбограй».  
    За час дитинства можна встигнути залишити творчий спадок більший, ніж у відомих художників. Портрети,   пейзажі, розмальовані руки й стіни – з усім цим багатством мамам шкода прощатися, тому вони з трепетом   зберігають  його  роками. А своїми знаннями та багаторічним досвідом з юними художниками  завжди готова     ділитися керівник ізостудії «Фарбограй» - Вікторія Загребельна.
    "Мій батько художник і саме він став першим учителем для мене. Так само я вчилася в кременчуцькій дитячій   художній школі. Пізніше закінчила Полтавський університет ім. Ю.Кондратюка та отримала диплом спеціаліста   образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Після університету три роки співпрацювала з   заслуженими художниками України та переймала їх досвід. Зараз продовжую розвиватися самостійно. Моя мета,   відточуючи майстерність художника і розвиваючи творчі здібності, просуватися до вершин образотворчого   мистецтва. Я створюю реалістичні та абстрактно-реалістичні ексклюзивні композиції. Пишу портрети, пейзажі, а   також займаюся декоративною графікою і живописом. Люблю ставити перед собою нові творчі завдання і   використовую різну техніку і матеріали. Кожна моя картина - результат глибокої розумової роботи, творчого   натхнення і наповнена любов'ю до мистецтва", - розповідає  Вікторія Загребельна.   
   Всі ці малюнки - витвори дитячої майстерності і фантазії, а також велика заслуга художниці Вікторії, як педагога.
    Завітайте до нас та переконайтеся у цьому самі! Виставка діятиме до кінця травня.

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X