Слідкуйте за нами

06-04-2021
     Здоровий спосіб життя - це концепція життєдіяльності людини, спрямована на поліпшення і збереження   здоров'я за допомогою відповідного харчування, фізичної підготовки, морального настрою, і, безумовно, відмови   від шкідливих звичок. Сьогодні здоровий спосіб життя – це популярний тренд сучасного світу.
     Найчастіше людина починає замислюватися про свій спосіб життя і здоров’я, коли з’являється хвороба чи   тимчасові нездужання. Тому турбота про своє здоров’я  повинна стати обов’язковою справою та образом життя.  
    До Всесвітнього Дня здоров’я, який відзначається 7 квітня,  у бібліотеці – філії №3 оформлену книжкову   виставку-пораду «Обери вірний шлях бути здоровим». На  виставці представлені видання, які допоможуть   зрозуміти, що здоров’я людини залежить не тільки від лікувально-профілактичних заходів медичних закладів, а   перш за все – від дбайливого ставлення людини до свого здоров’я, вміння використовувати  резервні сили свого   організму та природні засоби. Вся експонована література стосується безпеки життєдіяльності людини, фізичної   культури, гігієни, а також згубного впливу шкідливих звичок на становлення особистості.

Коментарі: Залишити коментар
 
X