Слідкуйте за нами

15-10-2020
За землю, за волю, українську долю! Під такою назвою 13жовтня, напередодні Дня захисника України, біля стін відділу абонементу Центральної міської бібліотеки по вул. Соборній, 11 проходила вулична книжкова виставка-досье.

 

 

 

14 жовтня — значуща, особлива для України дата, яка щорічно переповнює гордістю та хвилюваннями серця мільйонів громадян нашої України. Вона охоплює декілька важливих для всіх нас свят: на свято Покрови Пресвятої Богородиці, яку в народі завжди вважали заступницею, покровителькою, відзначаємо День українського козацтва, День створення Української повстанської армії (УПА) і День захисника України.
Перехожі охоче підходили до виставки, спілкувалися з бібліотекарями, знайомилися з книгами відповідної тематики: про Покрову, козацтво, яке стояло на захисті нашого люду, землі, віри, волі, а також з художньою та документальною літературою про  українські визвольні змагання ХХ століття,  події на Сході України та про наших захисників і захисниць нового часу. 

 

 

 

 


 Приймали участь у пізнавальній вікторині про козаків і за правильні відповіді отримували невеличкі солодкі призи. Гарного святкового настрою всім додавала і чудова осіння погода.

Коментарі: Залишити коментар
 
X