Слідкуйте за нами

15-10-2020
До Дня Українського козацтва  бібліотека - філія №2 підготувала вуличну книжкову виставку «Доля козацтва на сторінках книг». 

 

     
Доля  українського козацтва трагічна і непроста. Протягом багатьох віків про неї мало, чи зовсім нічого не говорилося. В офіціальній імперській історії  козаків змальовували розбійниками і гультяями. Твори видатних українських  істориків і письменників  були невідомі  більшому загалу  читачів.  Правдиві та захоплюючі твори  про видатних  лицарів українського козацтва  з’явилися на полицях книгозбірень вже в часи Незалежної України.  
     Користувачі бібліотеки і небайдужі мешканці району прийняли активну участь у цьому вуличному заході. 

 

 

 

  Одних привабили яскраві і незвичні сторінки книг, інших тематика творів.  Дуже цікавить багатьох читачів історія виникнення козацтва, непересічні яскраві історичні постаті. Тепла і сонячна погода сприяла спокійному і розміреному знайомству користувачів з документами. Кілька читачів охоче зайшли до бібліотеки і взяли книги з історичної тематики. 
На адресу бібліотечних працівників  пролунали теплі слова подяки за добре підібрану літературу і цікаву розповідь  про неї.

 

 

 


Коментарі: Залишити коментар
 
X