Слідкуйте за нами

10-09-2020
 Істину про те, що краса врятує світ важко заперечити. Проте слід не забувати про те, що розуміння краси у кожного різне і залежить воно від того, у чому саме людина вбачає силу краси. А її сила може бути у всьому – у шедеврах мистецтва, материнській любові, мальовничих краєвидах рідної батьківщини, любові до ближнього, обличчі немовляти чи дівчини з глянцевого журналу, моральному вчинку або ж у благородній справі.
 Бібліотека-філія №4 презентувала вуличну книжкову  виставку "Секрети вашої краси". Вона була розташована біля приміщення бібліотеки.
 Сильний вітер перешкоджав естетично її оформити, як було раніше задумано. Та не зважаючи на це до уваги перехожих  наша бібліотека представила близько 30 книжкових та періодичних видань. Вся література присвячена красі, здоровому харчуванню, догляду за обличчям та тілом, а також спорту та фізкультурі.   Увагу жінок привертали книги з кулінарії та журнали «Бурда».

 

Всі бажаючі змогли переглянути нашу підбірку літератури та скористатися можливістю покрутити хулахуп (масажний обруч), примірити боксерські рукавиці, пострибати на плигавці.

 

 


 Ми сподіваємося, що кожен з відвідувачів нашої вуличної книжкової виставки, принаймні, зробить перший крок до покращення своїх фізичних форм. 

 

 

     Завдяки вуличній виставці містяни  відкрили для себе бібліотеку по- новому і охоче записувалися до неї.

 

 

 

 

 
 Ми запрошуємо всіх бажаючих, хто любить читати та хоче більше дізнатися про те, в чому ж секрет їхньої краси та як її зберегти на довгі роки.
 Наша адреса: м. Кременчука: пр. Л. Українки, 5. Бібліотека-філія №4
 Чекаємо на вас  з 10 до 19 години кожного дня, крім п’ятниці.Субота та неділя з 10 до 18 години. 
Коментарі: Залишити коментар
 
X