Слідкуйте за нами

14-08-2020
Естафету вуличних виставок прийняла бібліотека-філія №1 ім. І.Приходька. І оскільки питання збереження здоров'я на сьогоднішній день є одним із найважливіших в суспільстві, 13 серпня ми запропонували крюків'янам виставку "Міцне здоров'я - повноціне життя".
Всі, хто йшов повз бібліотеку після трудового дня або прогулювались під час відпустки, зацікавлено переглядали літературу про зміцнення імунітету, цілющі властивості рослин, які знаходяться поруч з нами; про те, як продовжити молодість - позбутись шкідливих звичок, висипатись, багато рухатись та радіти будь-якій приємній дрібниці.

 Перехожих зацікавила інформація з питань: як не "розклеїтися" в сезон застуд, зробити масаж собі та членам сім'ї, укріпити м'язи спини та ніг.

 Крюків'яни активно переглядали експонати виставки, для молодих мам став корисним перегляд книг по догляду за малюками, адже не кожна молода сім'я має матеріальну можливість придбати такі видання. Люди приємно вражені, що бібліотеки мають таку цікаву та актуальну літературу.

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X