Слідкуйте за нами

14-08-2020

Естафету вуличних книжкових виставок від відділу мистецтв та юнацького  перейняв відділ технічної літератури. Для перегляду  ми запропонували  містянам книжкову виставку «Автомобілі майбутнього». Якими вони будуть автомобілі майбутнього?

  Сучасними і  комфортними, нашпигованими  повністю електронікою, економічними,  але найголовніше -  вони повинні бути  екологічно безпечними дня навколишнього середовища. Тому розділ книжкової виставки «Автопарк чоловічих мрій» викликав непідробну зацікавленість не тільки  у чоловіків, але навіть  у маленького автомобіліста.

 

 На книжковій виставці була  представлена  також і література з історії автомобілебудування. Перехожі, проходячи повз виставку,  зупинялися і з цікавістю перегортали сторінки книг, переглядаючи фотографії старовинних автомобілів.

Якщо Вас зацікавила інформація про літературу за цією тематикою, нагадуємо, що у відділі технічної літератури працює абонемент

 

 і Ви маєте змогу  взяти додому для більш детального ознайомлення як книги, так і періодичні видання з історії автомобілебудування, ремонту та технічному обслуговуванню автомобілів.

Коментарі: Залишити коментар
 
X