Слідкуйте за нами

19-06-2020

 

     Чому кожна конкретна людина є саме такою, якою вона є? Які чинники вплинули на її формування? Чи можемо ми самостійно як завгодно змінити себе? Як зрозуміти що таке наша Особистість?

     Вам цікаво знайти відповіді на ці та інші питання? Тоді обов’язково приходьте в бібліотеку-філію №4, щоб отримати книги з виставки-мотиватора «Сходинки до розуміння себе».

      На превеликий жаль, поки що побачити саму виставку можливо тільки віртуально, але книги, представлені на ній, ми із задоволенням запропонуємо вам взяти додому.

     Окрім літератури, яка мотивує нас на вдосконалення себе, з інших видань ви дізнаєтеся про те, як отримувати радість від життя, що таке щастя та як подолати страх і сумніві на власному шляху.

      Книги,  представлені на виставці, розкажуть, як  усвідомити або переосмислити такі одвічні питання як стосунки між чоловіком і жінкою, їх безконфліктне існування поруч, способи спілкування, емоційні потреби і моделі поведінки представників протилежних статей. Сподіваємося, що вчасно отримані з книг поради допоможуть вам зміцнити свої стосунки, порозумітися або відновити колишні почуття.  

      Усі видання чекають на своїх читачів!

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X