Слідкуйте за нами

02-04-2020
2 квітня - Міжнародний день дитячої книги. Це свято для нас усіх, бо ми починали пізнавати світ через дитячу книгу. Бібліотеці-філії №6 більше 50 років, і тут маємо вже третє покоління юних читайликів. Бібліотекарі філії завжди дбали про поповнення фонду дитячою літературою і організацію книжкових виставок та куточків для найменших користувачів!

 Дитячі книги - це не тільки література, коли всім смішно, кумедно або забавно, і не коли все просто і наочно, яскраво і привертає увагу, а коли за допомогою художніх образів, зрозумілих дітям, розповідається про життя, тобто в правильній дитячій літературі перед нами, перш за все, постає яскрава картина світу в різних життєвих ситуаціях.

Нові казки і дитячі енциклопедіїї та креативні заходи ваблять читайликів мікрорайону до нашої бібліотеки. Діти і онуки наших користувачів стали читацьким активом сьогодні. У День дитячої книги дякуємо батькам наших найактивніших читачів: Севідової Даші, Баратової Ангеліни, Хромцова Дані, Бутенка Сашка, Мирного Данила, Шах Софійки за відвідування нашої бібліотеки, за те, що прищеплюють своїм дітям любов до книги і читання.

 

 

 

 

 

Публікуємо світлини із фотоархіву бібліотеки.
Будемо раді бачити всіх здоровими після карантину у нашій книгозбірні!
 

Коментарі: Залишити коментар
 
X