Слідкуйте за нами

13-02-2020
  Чи вмієте ви малювати, танцювати або співати? Чи зумієте зробити мультфільм, зіграти у спектаклі або створити пісочну анімацію? Це не важливо, - відповість вам арт-терапія, - головне: знайти для всього цього бажання. Призначення арт-терапії - за допомогою мистецтва гармонізувати психічний стан людини у різних негативних його проявах. Але не потрібно доводити свої нерви до крайньої точки. Адже арт-терапію можна використовувати і у якості профілактики, аби узебпечити себе від негативу. 

 

 

 


  Тож у відділі мистецтв вирішили провести своєрідний сеанс арт-релаксу - малювання аквареллю. Запросили на нього майбутніх медиків - студентів Кременчуцького медичного коледжу, яким не завадить не тільки знати про арт-терапію, але й відчути її дію на собі.
  Арт-релакс, який провела художниця Тетяна Матюха, вийшов на славу! Всупереч сталому канону, що "у бібліотеці повинно бути тихо", у відділі стояв гамір, сміх, лунали жарти. Художниця продемонструвала, як малювати смаколик, і всі заходилися із задоволенням творити.

 

 


  Сміливо брали найрізноманітніші відтінки фарб, заповнювали аркуші вщент, як забажали, як диктувала фантазія. У підсумку, створили яскраві малюнки, які підняли настрій і розважили всіх!

 

 


  Наостанок гості ознайомились із книгами, які можна використати, щоб навчитись малюванню. А ще кожний одержав від бібліотеки книжкову закладку, на якій занотовані поради від арт-терапії. 

 

  Такий він, арт-релакс, - заряд позитивних емоцій, відпочинок і задоволення.




Коментарі: Залишити коментар
 
X