Слідкуйте за нами

26-12-2019

24 грудня колектив ЦБС для дорослих мав чудову нагоду поспілкуватися з колегами з Полтави. На скайп-зв'язок з кременчуцькими бібліотекарями вийшли колеги з Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Олеся Гончара.

 

Дуже цікавим і жвавим виявився наш діалог, адже обом сторонам було чим поділитися! Робота за проектами, бібліотечні сайти та соцмережі, підтримка зв’язків з медіа, вуличні свята, волонтерська діяльність в бібліотеках, співпраця з партнерами, підвищення кваліфікації бібліотечних працівників – намагалися охопити все і навіть більше! Як живуть бібліотеки, як наповнюються їх читальні зали, що цікавого ми можемо запропонувати своїм користувачам – ці та ще багато тем піднімалося під час нашої бесіди.

 

Справжнім сюрпризом і цілковитою несподіванкою виявилася поява на нашому скайп-спілкуванні заступника міського голови Проценка Руслана Олександровича, який саме завітав у справах до Центральної міської бібліотеки. Дякуємо за теплі слова в нашу адресу, високу оцінку роботи бібліотекарів та підтримку бібліотек Кременчука, яку ми відчуваємо від міської влади! Чудово, що і наші полтавські колеги побачили, що міська влада піклується про стан бібліотек, відзначили нашу відремонтовану конференц-залу і не тільки!

 

Сподіваємося, наше спілкування матиме продовження, і подібні зустрічі стануть звичайною практикою в роботі бібліотек.   

Коментарі: Залишити коментар
 
X