Слідкуйте за нами

28-11-2019
     3 грудня весь світ відзначає  Міжнародний День людей з інвалідністю. Вже стало доброю традицією для клубу «АРОКІ» та бібліотеки-філії №5 відзначати цей день разом.                                                                                                                        
     27 листопада в Територіальному центрі Автозаводського району пройшов вечір відпочинку у колі друзів «Людина починається з добра».  З перших хвилин зустрічі, з перших ліричних рядків, якими розпочала захід голова клубу «АРОКІ» Бринчик  Ольга  Федорівна, захопила присутніх оптимізмом, життєлюбністю, вірою в добро і в людей. Її пронизливі  слова: «Якщо після жорстоких уроків Всесвіту ти вижив, значить в тебе є життєві ресурси, про які ти раніше не здогадувався, значить треба змінювати свій спосіб життя. Уроки життя просто так не минають»,- зворушили кожного присутнього в  залі.                                  Продовженням вечора була інтелектуальна гра. Цього року у восьмій фінальній грі «Що? Де? Коли?» за титул головного знатока боролися 4 команди: клуб «АРОКІ»,  команда ОО «Стимул» м. Горішні Плавні,  учні ВПУ №7,  студенти КІДУЕП ім. Нобеля. Запитання були  направлені не тільки на логіку та інтуїцію, але і на  перевірку знань. 

 

                                                                                                                              
    Бібліотекарі виконували почесну місію журі.

 

За підсумками конкурсу головний приз «Дерев’яну Сову» виборола команда міста Горішні Плавні. В залі панувала невимушена атмосфера доброзичливості, позитиву і тепла. 

 

 

 Люди з особливими потребами, незважаючи на обмежені фізичні властивості, кожного разу доводять, що вони талановиті, сильні, впевнені в собі особистості. 

 

                                                                                         

     Як книжки вчать нас різним знанням, так особливі люди навчають нас любові, щирості, доброті, гуманності. Пам’ятаймо – ріка добра починається з джерельця милосердя. Хто щедро робить добро, у відповідь отримує у рази більше.

Коментарі: Залишити коментар
 
X