Слідкуйте за нами

15-10-2019
    12 жовтня, напередодні Дня захисника України, у бібліотеці-філії №5 відбулося бібліотечне рандеву «Нові часи-нові герої».
    Серед присутніх на заході були і дорослі, і юні користувачі бібліотеки, але і ті і інші уважно слухали розповідь завідуючої бібліотеки - філії про історію українського війська, про те як день захисника України пов’язаний зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва. 

 

                                                              
    Запрошені переглянули документальний фільм 19- річного студента Сергія Якименка - «На лінії вогню»  . У стрічці все по-справжньому: повсякденне життя військових, бої та зброя, втрати і переживання рідних.                                                                                                                           
     Присутні  вшанували хвилиною мовчання героїв – земляків, які полягли в зоні АТО. Пам’ять про наших патріотів завжди буде жити в наших серцях.                                                                                                                        
     Учасники заходу зацікавлено ознайомилися з літературою, яка представлена на книжковій виставці «Нові часи – нові герої». 

 

 

                                
     Бурхливий за емоціями захід не залишив нікого байдужим. Користувачі бібліотеки вітали всіх захисників України і бажали міцного здоров’я, витримки, добра і миру!

Коментарі: Залишити коментар
 
X