Слідкуйте за нами

10-10-2019
  Ввечері 9 жовтня відділ абонементу ЦМБ в переповненому залі української книги радо приймав братів Капранових, які завітали до Кременчука з презентацією своїх нових книг, зокрема, книги "Паперові солдати”. 
  Ми знаємо братів Капранових як відомих письменників, видавців, музикантів. А також як дуже активних та цікавих людей. Наприклад, коли Дмитро та Віталій зрозуміли, що не можуть видати в Україні свою книгу (а з видавництвом українських книг тоді було дуже сутужно), вони започаткували своє видавництво "Зелений пес”. І так, мабуть, з усім, за що брати беруться.

 

 

 

  На зустрічі Капранови зразу заволоділи увагою присутніх розповідями про свої розслідування, які лягли в основу книги "Майдан. Таємні файли”. Дмитро та Віталій самі були активними учасниками Майдану, і в них залишалося багато запитань про те, як і чому тоді все відбувалося. 

 


  Також продемонстрували оригінальні видання "Мальована історія Незалежності України”, "Історія нашої церкви”, "Веселих свят” та інші книги. І, звичайно ж, «Пaпepoвi coлдaти» про двoх мoлoдиx укpaїнцiв, які зуcтpiчaютьcя у Вapшaвi 1929 poку. Oдин iз ниx — Бiлл Титлa, cин укpaїнcькиx eмiгpaнтiв з CШA. Дpугий — Нiл Xaceвич, cтудeнт Вapшaвcькoї aкaдeмiї миcтeцтв, який у юнocтi втpaтив нoгу i пepecувaєтьcя нa пpoтeзi. Згoдoм пepший cтaє гoлoвним мультиплiкaтopoм Диcнeя, a дpугий - гoлoвним xудoжникoм УПA. Роман ґpунтуєтьcя нa peaльниx пoдiяx. 

 


  Після закінчення презентації всі обступили письменників, брали автографи, спілкувалися, робили подарунки гостям та численні фото на згадку. 

 

 

  Брати Капранови пообіцяли ще завітати до нашого міста. То ж. До нових зустрічей!



Коментарі: Залишити коментар
 
X