Слідкуйте за нами

10-10-2019
   14 жовтня наша країна святкує День Українського козацтва. З нагоди  цього свята, 9 жовтня, бібліотека –філія № 4 разом з учнями  РЦ ПТО №1  провели час веселих випробувань «Як козаки до бібліотеки ходили».  

 

 


   Захід проходив у формі вікторин та конкурсів. У програмі брали участь дві команди. Молодь мала змогу побувати козаками-новачками, вони демонстрували присутнім свою кмітливість, товариськість та уміння не розгубитися у складних ситуаціях.  Цікавими для хлопців були змагання «Намалюй козака» та  «Закінчи прислів’я», а також силові вправи – «Перетягування канату», «Сильна рука», «Секретний лист». Всі учасники продемонстрували свої знання з історії України, силу, спритність та влучність.

 

 

 


   Юнаки  відчули гордість за славну історію нашого народу і, без сумніву, у багатьох виникло бажання бути гідними громадянами нашої славної України.

 

 


   
Бібліотека-філія №4 вітає всіх  з Днем українського козацтва, з Днем захисника України та Днем Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаємо    міцного здоров’я, щоб завжди цінували братство і згоду, бо вони є нащадками козацького роду!













Коментарі: Залишити коментар
 
X